Google+ Followers

Wednesday, 2 October 2013

Manis,Mantap,Penuh Rahsia.....

Kali ini saya ingin berkongsi tentang satu produk yang sangat berkesan bagi merawat masalah wanita-wanita di luar sana. Lihat tajuk diatas "Manis,Mantap,Penuh Rahsia" pasti ramai yang tertanya-tanya apa maksud tajuk diatas ye?, disini saya akan kongsikan sedikit maklumat mengenai satu produk yang sangat dikenali ramai.

Kebanyakan wanita mengalami masalah keputihan baik yang sudah mendirikan rumahtangga ataupun masih bujang. Setiap keputihan yang dialami juga adalah berbeza, ada yang berwarna putih dan ada juga yang berwarna kekuningan. Perkara yang paling ditakuti wanita yang sudah mendirikan rumahtangga ialah jangkitan kuman(veneral disease) seperti siplis dan gonorrhea iaitu penyakit-penyakit yang ditular menerusi hubungan seksual. Antara perkara lain yang merungsingkan wanita ialah kemungkinan beliau mengidap penyakit kanser pada bahagian serviks.

Bagi gadis-gadis yang belum berkahwin, pengeluaran keputihan menimbulkan persoalan samada mereka mengidap penyakit yang mengancam kesuburan mereka dimasa hadapan kelak. Tetapi itu semua bergantung kepada jenis lendiran keputihan yang keluar dari faraj. Pengeluaran lendir keputihan dari kemaluan tidak semestinya menandakan penyakit, sebaliknya ia mungkin hanya aturan yang biasa sahaja. Lendir yang dikeluarkan oleh faraj dan pangkal rahim adalah untuk tujuan tertentu. Ia dikeluarkan oleh sel-sel dan kilang-kilang khas pengeluar lendir. Lendir ini mempunyai tugas pelindung kepada sel-sel dan dinding saluran faraj. Jika tanpa lendir, sel-sel tersebut akan menjadi kering dan rosak. Ini bermakna lendiran didalam faraj adalah perlu tetapi mengikut aturan yang normal, ianya adalah bersifat lendir atau keputihan itu berwarna jernih, cair tanpa berbau dan tidak diiringi rasa gatal. Pengeluaran lendir atau keputihan yang bersifat pekat, berwarna kemerahan atau coklat,  kelihatan seperti nanah, seringkali berbau busuk serta gatal adalah kemungkinan besar ada sejenis jangkitan kuman berlaku. Ini adalah tanda yang perlu diawasi dan perlu dirawat sebelum ia menjadi lebih teruk.

Sumber Foto: Carian Google


 Bagi wanita-wanita diluar sana keputihan adalah satu perkara yang kurang menyenangkan, memalukan apabila ada bau ketika bersama suami, sukar membuat aktiviti harian dan banyak lagi. Setiap hari perlu memakai panty liner dan tukar seluar dalam 4-5kali sehari disebabkan tidak selesa dengan lendiran yang keluar dari kemaluan. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya, yang penting kita perlu berusaha untuk mencari jalan penyelesaian. Produk yang terbaik dan dijamin berkesan bagi masalah tersebut adalah Produk Jamu Susuk Dara. Produk ini sangat dikenali setelah ramai yang mengakui keberkesanannya terhadap masalah-masalah yang dihadapi oleh pengguna-pengguna tersebut.

Bagi wanita diluar sana yang sudah berkahwin atau tidak dan mempunyai masalah-masalah berkaitan dengan keputihan, bentuk badan dah tak menarik, resdung dan juga masalah-masalah yang wanita hadapi selepas bersalin, anda boleh mendapatkan produk tersebut daripada pengedar-pengedar yang sah. Jamu Susuk Dara pasti tidak akan menghampakan anda. Pasti Manis, Mantap dan Penuh Rahsia!!

Product Jamu Susuk Dara:

 MINYAK IKAT KASIH
 COKLAT LOVE HABIBI
 JAMU PENGANTIN DARA

 Untuk melihat produk-produk keluaran Jamu Susuk Dara yang lain sila layari:
atau 
Dapatkan produk JSD dengan segera
sms/whatsapp/wechat 01125804957/0174191423


No comments:

Post a Comment