Google+ Followers

Monday, 4 June 2018

INAI CELUP VIRAL!

Siapa yang suka pakai inai kita geng๐Ÿ™Œ

Berinai bukan sahaja khusus untuk majlis kahwin,bertunang dan sebagainya..Inai anytime uolss boleh pakai sebagai penghias jari jemari uolss yang cantik tu..merah makngah sekali sekala apa salahnya kan..hihi...inai juga biasanya dipakai pada musim perayaan..iolss pun pakai tau..tengok testimoni dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡







CARA PAKAI INAI CELUP




 Cantik kan uolss?Jom la dapatkan sekarang..

Hanya RM5 sebekas๐Ÿ‘
Postage RM8 sm,RM10 ss

Whatsapp
 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60174191423

Thursday, 24 May 2018

Minyak Argan Emas iFlawless


Solekan tak flawless ??
Mekap tak tahan lama ??
Muka nampak kusam wlupun dah mekap??
Foundation merekah ?
Masalah kulit kering & bibir kering ??

Minyak Argan Emas I Flawless boleh settlekan masalah anda …
Formulasi rahsia iflawless 5x ganda lebih power dari minyak argan biasa



Kebaikan I Flawless Minyak Argan Emas untuk makeup

Make up tahan lama sampai 18jam
Make up nampak hidup & glowing secara semulajadi
Make up nampak elegant & exclusive kesan gold 24k
Mengawal dpd muka berminyak kesan dari makeup
Makeup lebih moist & lembut
Bibir terawat dari kering akibat lipstik
.

I Flawless memberikan nafas baru pada minyak argan supaya memberikan manfaat berkali ganda kepada pengguna. I Flawless menggabungkan minyak argan dgn emas 24k & essential oil lavender, rose & jasmine. Sebab itulah produk ini jadi pilihan artis, mekap artis & peminat makeup kerana iflawless menjanjikan hasil solekan yg sempurna, segar, exclusive, tahan lama & foundation tak merekah


Iflawless dijamin berbeza dgn minyak argan lain kerana ia telah diformulasi khas utk kulit wajah sahaja. Mempunyai tekstur yg ringan & mudah menyerap sbb itulah ia make up based yg terbaik

Dijamin 100% kulit anda akan semakin flawless kerana..

Kulit kering semakin lembab
Kulit berminyak bertukar normal
Jerawat mengecut & hilang
Kesan parut jerawat semakin pudar
Kulit lebih anjal & gebu
Liang pori2 mengecil
Kulit menjadi selembut bayi
.
Testimoni:







Jom dapatkan segera!
whatsapp ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60174191423

Friday, 11 May 2018

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER AQUA EMULSION ESSENCE SERUM







FUNGSI

-Melembabkan kulit secara mendalam tanpa meningggalkan sebarang kekeringan pada kulit
-mengandungi hyaluronic acid 30,000ppm
-cepat menyerap pada kulit
-serum yang menyegarkan
-lembut pada kulit dan cepat menyerap tanpa meninggalkan kesan melekit
-mudah untuk diratakan pada kulit
-membantu mengekalkan kelembutan kulit
-membekalkan air dan mengekalkan kulit yang lembab
-memberi rasa kulit halus dan licin
-hypoallergenic
-selamat digunakan dan bebas bahan merbahaya seperti paraben,talc,triclisan,mineral oil dan benzophenone yang akan menyebabkan iritasi pada kulit






offer ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

offer ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

offer ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

offer ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰






ready stok ye uollss!


cepat dapatkan semantara stok masih ada!


kami bagi harga kasih syg!







TESTIMONI / REVIEW





untuk sebarang tempahan boleh hubungi 017-4191423(nadia)

Tuesday, 17 April 2018

Min Kaffe 

Kopi Viral 2018!! Offer! Offer!



Min Kaffe atau dulu lebih dikenali dengan nama Mineral Coffee, atau turut dikenali sebagai Kopi Garam Buluh dan Kopi Kurus, merupakan salah satu product yang iolss suka. Normally, bila minum Min Kaffe setiap pagi untuk my own morning booster, untuk energy as well. Selalunya, kalau iolss ambil Min Kaffe, memang akan rasa kenyang lebih lama. So, that’s why people always gelarkan Min Kaffe ini dengan nama Kopi Kurus. So, sesuai sangat untuk for those yang tengah on diet. At least, you all kenyang lama sedikit and tidaklah cepat berasa lapar.


Packaging baru, dan kini dikenali dengan nama Min Kaffe.

Untuk set diet, selalunya mereka akan ambil Min Kaffe bersama dengan Nurich Garlic Tablet. Bukan sahaja boleh mengempiskan perut, malah turut membantu mengurangkan berat badan berlebihan.


KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.
2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)
3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.
4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.
5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.



CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE

Bancuh satu sachet Min Kaffe dengan 150ml air panas. Kacau dan minum.

Boleh juga diminum sejuk bersama ais.








HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk dapatkan harga promosi sila whatsapp ke linkhttp//:www.wasap.my/60174191423
Qunyit Masker Viral!

QUNYIT MASKER
RM15 only
.
.

KEBAIKAN QUNYIT MASKER by LEEYA BEAUTY
๐Ÿ’˜Merawat jerawat
๐Ÿ’˜Merawat jeragat
๐Ÿ’˜Mengurangkan parut
๐Ÿ’˜Mencerahkan kulit
๐Ÿ’˜Mengurangkan minyak di wajah
๐Ÿ’˜Mengecilkan pori2

QUNYIT MASKER SESUAI UTK:-
๐Ÿ’—semua peringkat umur

BAHAN2 DALAM QUNYIT MASKER
๐Ÿ’—serbuk beras pulut
๐Ÿ’—serbuk Oat
๐Ÿ’—serbuk Kolagen
๐Ÿ’—Serbuk kunyit asli
๐Ÿ’—Serbuk Vitamin C

⛔TIADA BAHAN2 KIMIA / YG TIDAK DIBENARKAN
✔ ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ ORGANIC

CARA PAKAI/BANCUH QUNYIT MASKER (adunan utk 1 muka) 
๐Ÿ”ดAmbil 1 camca/sudu serbuk QUNYIT MASKER 
๐Ÿ”ดCampurkan sedikit air/madu/lemon/putih telur (ikut pada kesesuaian kulit wajah masing2)
๐Ÿ”ดBancuhan tidak terlalu cair dan tidak terlalu pekat (Agak2 boleh tempek melekat kt muka keqa ok la tu) 

BERAPA LAMA NAK PAKAI??? 
⚫15-20 MNT/sehingga betul2 kering
⚫Boleh dicuci dgn air suam
⚫Bilas kembali dgn air sejuk(utk ttup pori & segarkan wajah) 



BERAPA KERAP/KALI BOLEH DIPAKAI QUNYIT MASKER  NI?? 
☑ boleh ja nak pkai hari2 TAPI tgk jugak kesesuaian kulit sendiri

DISYORKAN!!! ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข PAKAI PELEMBAB / SERUM SELEPAS SIAP BERMASKER UTK KESAN LEBIH ✨✨✨✨✨

HARGA??? 
RM 15 SM

JIMAT SEHINGGA 2 BULAN

Sekian, SELAMAT MENCUBA DAN SELAMAT MENJADI CANTIK NATURALY๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐Ÿ˜๐Ÿ˜








Nak order? Fast respon blh direct whatsapp admin ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60174191423


#qunyitmaskerjb #NadiaQistinaBoutique #KosmetikviralJb

Sunday, 15 April 2018

Baju Raya 2018

๐Ÿ‘— Kurung lace sara ๐Ÿ‘—
RM90 shj๐Ÿ˜

ukuran baju
bahu-17"
dada-42"
lengan-9.5"
panjang tangan-18"
labuh baju-28"

kain
pinggang sebelum-24"
pinggang selepas-40"
pnggung-40"
labuh kain-41"

Pm for order ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60174191423

Self pickup or COD DM personal ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60174191423


๐Ÿšซ stricly no backout buyers.tq







 Jom Order sekarang sementara stok masih ada๐Ÿ‘๐Ÿ‘Untuk pertanyaan atau produk2 lain boleh ke link ๐Ÿ‘‡
https://www.facebook.com/beautycentre87/
FB:https://www.facebook.com/NadiaQistina87
Page:https://www.facebook.com/beautycentre87/


Friday, 6 April 2018

POLISH FACE BY NINA SKINCARE  

"JERAGAT MAKIN MENIPIS SEJAK GUNA POLISH FACE"

Polish Face Nina Skincare diformula khas untuk melicinkan kulit wajah supaya bebas dari masalah parut, jerawat , jeragat serta kulit kusam.

Pasti ramai yang ada masalah JERAGAT lebih-lebih lagi bila dah masuk usia 30an. Rata-rata kajian mengatakan "Apabila masuk 30an , kulit perlu dijaga dan perlu lebih berwaspada daripada jeragat” 

Kini ada cara lebih mudah tetapi amat berkesan untuk menipiskan jeragat. Tidak perlu rawatan laser, hanya apply POLISH FACE NINA pada muka dan gosok-gosok selama 5 minit kemudian bilas.

FUNGSI & KELEBIHAN POLISH FACE NINA SKINCARE : 
✔ Menambah seri wajah 
✔ Menjadikan wajah mempunyai efek “Shine glowing” 
✔ Menghilangkan parut pada wajah 
✔ Mengecutkan jerawat 
✔ Memudarkan kesan jeragat 
✔ Mencerahkan kulit 
✔ Membuang kotoran & sel kulit mati pada wajah.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK
DALAM POLISH FACE NINA : 
๐Ÿ”ธ Sugar 
๐Ÿ”ธ Sweet almond 
๐Ÿ”ธ Cocoa butter 
๐Ÿ”ธ Vitamin E 
๐Ÿ”ธ Strawberry Seed 
๐Ÿ”ธ Micro collagen




POLISH FACE NINA SKINCARE SESUAI UNTUK SEMUA
 JENIS KULIT TERMASUK KULIT SENSITIF 


CARA PENGGUNAAN POLISH FACE BY
NINA SKINCARE : 
๐Ÿ‘‰ Cuci muka dan jangan lap (Biarkan basah) 
๐Ÿ‘‰ Apply Polish Face dan ratakan pada wajah 
๐Ÿ‘‰ Gosok selama 5 minit (Gosok seperti memakai scrub) 
๐Ÿ‘‰ Bersihkan muka & lap sehingga kering
๐Ÿ‘‰ Tidak digalakkan pakai setiap hari. 
๐Ÿ‘‰ Disarankan guna 3 kali sahaja dalam seminggu. 
๐Ÿ‘‰ Bagi kulit yang agak sensitive, cukup buat Polish 1-2 kali seminggu sahaja. 
๐Ÿ‘‰ 1 Bekas Polish Face mengandungi 20 Gram (Boleh buat polish dalam 10-14 kali) 
๐Ÿ‘‰ Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu @ selepas 3 kali polish




Polish face strukturnya sangat halus dan wangi berbau floral.
Scrub muka yang lain dari yang lain dan terbukti berkesan dalam masa 1 minggu sahaja.
Semakin polish semakin glowing!


TESTIMONI PENGGUNA POLISH FACE  
BY NINA SKINCARE : 



ISI KANDUNGAN : 
20 Gram
(Untuk Penggunaan Selama 1-2 Bulan) 

  HARGA KAMI: 
RM35.00 (SEM)
RM39.00 (SBH/SRWK)  
FREE POSLAJU